Despre noi
Showroom
Cluj-Napoca
Calitate si
  Siguranta
Piese
 Mobilier
Lenjerii si       
  Accesorii
Contact
mino kids
ne jucam. ne odihnim. invatam
Mobila pentru copii. Camere complete
Home
Camere fete
Camere baieti

      Camera copilariei ramane pentru totdeauna intiparita in amintire si reprezinta un factor de influenta in dezvoltarea personalitatii viitorului adult. Fiecare copil gaseste in ea un univers special in care totul este supus propriilor reguli. Simplu sau sofisticat, dinamic sau boem, albastru sau roz, mediul in care copilul isi desfasoara activitatile trebuie sa-i reflecte pasiunile si visurile.

     
     In viziunea noastra, spatiul in care micutul se dezvolta trebuie sa fie unul echilibrat, care sa ii permita sa dea frau liber imaginatiei dar si sa invete si sa se simta in siguranta. Cel mai important este ca acest spatiu sa ii placa, sa il faca sa isi doreasca sa petreaca acolo cat mai mult timp.

    
     Mino Kids va ofera la un pret accesibil o gama moderna de mobilier functional si sigur pentru copii de diferite varste. Produsele noastre sunt concepute special pentru copii, adaptate nevoilor lor si realizate din materiale sigure care sunt certificate SGS.
 

      Pentru a va convinge de toate aspectele de mai sus va invitam sa vizitati micul nostru show-room din Cluj-Napoca, str. Dambovitei nr. 49A-51.Toate produsele se afla in stoc si pot fi livrate imediat.

      Pentru vizionarea showroom-ului va rugam sa ne contactati telefonic in prealabil (tel. 0745561169).

 
0745561169    mino_kids@yahoo.com