Despre noi
Showroom
Cluj-Napoca
Calitate si
  Siguranta
Piese
 Mobilier
Lenjerii si       
  Accesorii
Contact
mino kids
ne jucam. ne odihnim. invatam
Mobila pentru copii. Camere complete
Home
Camere fete
Camere baieti
Daca considerati ca mobilierul pe care il oferim este potrivit pentru copilul dvs. ne face placere sa va aducem la cunostinta si urmatoarele aspecte:

Piesele de mobilier sunt realizate din MDF clasa E1, cea mai sigura varianta de MDF disponibila in prezent.  Finisajele sunt de inalta calitate, folia 3D fiind produsa in Germania. Culorile folosite, care se remarca prin nuantele vii si placute, adaptate imaginatiei unui copil,  sunt dintre cele cu cel mai redus grad de toxicitate, rezistente la ingalbenire si zgarieturi, umezeala sau temperaturi inalte.
Toate materialele folosite sunt certificate de catre prestigiosul institut de testare SGS - www.sgs.com

Avand in vedere toate calitatile mentionate mai sus, suntem siguri ca alegand produsele noastre veti lua cea mai potrivita decizie pentru a mobila camera copilului dvs.
Magazinul nostru ofera mobilier complet pentru camera copilului dumneavostra. Oferta noastra include paturi normale sau supraetajate, birouri, dulapuri cu usi normale
sau glisante, rafturi pentru carti, noptiere si comode intr-o varietate larga de modele si dimensiuni. Produsele comercializate de noi au fost alese cu grija pentru a se ridica la cele mai inalte standarde din punct de vedere al calitatii, rezistentei in timp si ergonomicitatii.Va asteptam in showroom-ul din Cluj-Napoca str. Dambovitei 49A-51, unde avem expuse cateva modele din colectie, pentru a va convinge ca imaginile afisate sunt o oglindire fidela a realitatii. Pentru vizionarea showroom-ului va rugam sa ne contactati telefonic in prealabil (tel. 0745561169).
0745561169 mino_kids@yahoo.com